Schwarzwald

Schwarzwald

8 dage

Schwarzwald

Schwarzwald

8 dage

Schwarzwald

Schwarzwald

8 dage

Schwarzwald

Schwarzwald

8 dage

Schwarzwald

Schwarzwald

8 dage

Schwarzwald

Schwarzwald, 8 dage. Ring for pris 

En rejse til dejlige Schwarzwald i det sydlige Tyskland – med overnatning på ud – og hjemrejse. Schwarzwald er høje bjerge, vinmarker, romantiske søer og hyggelige små byer i bløde dale. Her er et dejligt klima. Vi bor på Hotel Bären med gæstehus, på dobbeltværelser med bad/toilet, TV, føntørrer og værdiboks. På hotellet er der elevator, restaurant, bar/ølstue og en stor have hvor der arrangeres en festlig barbecueaften. 


1. og 2. dag 

Udrejse med mellomovernatning ved Kassel. Ankomst til Oberharmersbach i Schwarzwald området sidst på eftermiddagen og vi indkvarteres og mødes senere til en dejlig middag.

Udflugter: En tur ad Schwarzwalder Hochalpenstrasse med mange flotte panoramaer og Tysklands højeste vandfald i Triberg. I Furtwangen besøger vi det berømte urmuseum med mere end 1200 ure, og vi ser mange butikker med kukure som området er berømt for. Blomsterøen Mainau i Bodensøen med næsten tropisk klima er et af turens højdepunkter, med både appelsiner, citroner og palmer, og tusindvis af sommerblomster.  En tur til det dejlige vindistrikt Alsace, hvor vi følger ”vinvejen” til den lille charmerende romantiske by Riquewihr, en smuk gammel middelalderby med byport, bymur og smukke gamle bindingsværkshuse. Strassbourg besøger vi også, og ser den smukke domkirke, og kører forbi Europaparlamentet. En aften køres til en bjergrestaurant, hvor vi indvies i kunsten at lave Schwarzwalds specialitet ”Kirschtorte” som vi derefter nyder med en kop kaffe til. En aften holdes en hyggelig hjemstavnsaften med god musik og underholdning, og en anden aften består aftensmaden af en spændende grillaften på terrassen med musik. 


7. og 8. dag 

Hjemrejse med besøg på den verdensberømte keramikfabrik i Zell, hvor man fremstiller stellet med ”hønen og hanen”. Herefter til mellemovernatning ved Kassel, inden vi sidste dag fortsætter hjem. 


Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.


Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.