Foto: Skagen Turistbureau, DenmarkMediaCenter<br>

Foto: Skagen Turistbureau, DenmarkMediaCenter

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Skagen Turistbureau, DenmarkMediaCenter<br>

Foto: Skagen Turistbureau, DenmarkMediaCenter

Foto: Holger Leue, DenmarkMediaCenter<br>

Foto: Holger Leue, DenmarkMediaCenter

Busrejse til Skagen 4 dage

Skagen, 4 dage afrejse d. 9/6, 11/8 2019

Vi bor på centralt på Skagens Hotel – et hyggeligt hotel, der kun ligger et stenkast fra Foldens Hotel for enden af gågaden og i dejlig nærhed af havnen. Alle værelser har bad/toilet. Der er elevator på hotellet. 

 

1. dag på busrejsen 

Når alle er samlet i bussen, kører vi nordpå og holder en frokostpause undervejs. Vi kører en spændende tur forbi Hvidsten og nordpå via Mariager, hvor vi gør et kort holdt. Herefter kører vi en smuk tur langs Mariager Fjord og videre nordpå til Skagen, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen. Vi indkvarteres på vores værelser og mødes senere til en dejlig middag og hyggeligt samvær.

 

Udflugter på busrejsen 

Formiddagstur til Kandestederne og Råbjerg Mile. Derefter køres til Den Tilsandede Kirke, inden vi returnerer til byen for at holde frokostpause. Byrundtur til havnen og forbi Klitgården inden vi slutter med besøg på Skagens Museum og Michael og Anna Anchers Hus. Vi skal på en udflugt til Gl. Skagen, hvor vi går en tur i byen og kommer op på det højeste punkt. Vi ser kirkegården og kunstnernes grave og fortsætter til Grenen, hvor vi ser Drachmanns grav og kører en tur med Sandormen ud og ser, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Vi kommer tilbage til sen frokost på hotellet og om eftermiddagen bliver der tid på egen hånd i byen. En aften køres solnedgangstur til Gl. Skagen, hvor vi ser solen gå ned i horisonten. 
 

4. dag på busrejsen 

Sidste dags formiddag køres en tur til Ørnereservatet, ”Ørnens Verden”, hvor vi ser de prægtige fugle. Over middag begynder hjemturen, og vi kører direkte til hjembyerne.

Pris pr. pers......................…......…3.255,- kr.
Tillæg eneværelse…........................600,- kr.  
 
Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond og moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse.
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.
                                                                                                                        
Valuta Danske kr.
 
Opsamling D - Hjemkomst 5
(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)