Foto: Unsplash, Alex Block

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Busrejse til Slovenien

Slovenien, 9 dage med afrejse d. 30/8 2019

Skøn rejse til Slovenien, hvor vi både skal opleve kystens friske luft og Ljubljanas arkitektur. Vi bor ved kysten i Portorose på Hotel Bernardin i dobbeltværelser med bad/toilet, tv, aircondition og altan med havudsigt. Hotellet har et spa- og wellnessområde, indendørs og udendørs pool, elevator, pianobar, restaurant, WiFi og privat strandområde med strandbar. 

1. og 2. dag på busrejsen
Udrejse med mellemovernatning i Erlangen. Næste dag kører vi resten af vejen til Slovenien. 

Udflugter på busrejsen
Vi skal på en udflugt til den fantastiske drypstenshule ved Postojna. Her skal vi på en togtur i grotten, hvor vi også får mulighed for selv at gå en tur og få et nærmere kig på de smukke omgivelser. Herefter skal vi besøge stedets Vivarium, hvor vi kan se nogle af de underlige skabninger, der lever i grottens skjul. Inden vi kører tilbage til hotellet, skal vi se en udstilling, hvor vi kan blive klogere på grottens historie. En dag skal vi sejle en tur langs kysten til den gamle fiskerby Izola, hvor der er tid til at spise frokost og nyde den lille bys hyggelige maritime stemning. På sejlturen får vi et glas hvidvin/sodavand til at nyde på den ca. 1 times lange sejltur. Vi skal på en heldagstur til Sloveniens hovedstad, Ljubljana. Her er der tid på egen hånd til at nyde frokosten og se den lille hovedstad. Man kan gå over Dragebroen med de mange flotte dragestatuer, besøge butikkerne i den idylliske gamle bydel eller tage turen op til borgen Ljubljana Grad, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen. En dag kører vi over grænsen til Italien og besøger havnebyen Trieste, hvor der er tid på egen hånd i byens romantiske gader. Her i porten mellem Øst- og Vesteuropa smelter germansk, romersk og balkansk kultur sammen på bedste vis. Vi besøger en hyggelig vinkælder, hvor vi får smagsprøver på Slovakiets spændende vine.  Den sidste dag inden hjemturen bliver vi på hotellet, hvor vi kan benytte nogle af stedets faciliteter eller gå en tur i området. 

8. og 9. dag på busrejsen
Hjemrejse som udrejse med mellemovernatning i Erlangen. 

Husk pas!

Pris pr. pers...…..…....…6.475,- kr.  
Tillæg for eneværelse….1.865,- kr.


Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension, beg. med aftensmad 1.dag og sluttende med morgenmad sidste dag, sejltur Portorose- Izola-Portorose inkl. et glas vin/sodavand, gebyr til rejsegarantifond, rejseleder, diverse udenlandske vejskatter, afgifter og moms. 

Ikke inkl. i prisen: Entréer, vinsmagning, frokoster og drikkevarer.

Valuta: Euro.

Se opsamlings- og hjemkomsttider i fakuraen.