© Tivoli

Snedronningen

Lørdag den 21. december i Tivolis Koncertsal

Midt i Tivolis eventyrlige have bliver den klassiske fortælling, Snedronningen, vakt til live, når Tivolis Koncertsal slår dørene op for denne vinters helt store forestilling. H. C. Andersens historie om Kay og Gerda bliver fortalt i både ballet, musik og sang. 

Ved middagstid ankommer vi til Tivoli, der på denne tid af året er pyntet med smukke julelys og vinterlandskaber. Kort efter ankomst skal vi se nyfortolkningen af Kay og Gerdas strabadser på deres rejse gennem Norden. Undervejs oplever vi både hjertevarmt venskab, sød kærlighed og en smule djævelskab. 
Sangerinden Oh Land står bag musikken, og Dronning Margrethe har skabt kostumer og scenedekorationer. Den prisbelønnede Yuri Possokhov står bag koreografien. Det kreative trekløver var også folkene bag den succesfulde opsætning af Askepot i 2016.  

Der bliver også lidt tid til at nyde julestemningen i haven, købe lidt at spise eller gå på opdagelse efter julepynt og gaver i de mange boder. En del af havens forlystelser er åbne, så det er også muligt at nå en tur i rutsjebanen, inden vi sidst på eftermiddagen kører tilbage til Fyn. 

Husk varmt tøj. 

Pris pr. person inkl. tur, bro, entré og O-billet (A): 1.050,- kr.

Opsamling og hjemkomst - se faktura.