Spillemand på en tagryg

Lørdag den 15. december i Det Ny Teater

Spillemand på en tagryg havde uropførelse på Broadway i 1964, og modtog derefter hele 9 Tony Awards for bl.a. Bedste Musical og Bedste Musik. Den har siden været opført på scener verden over, og nu kan vi komme ind at se den hidtil største danske opsætning af den rørende musical. 

Når vi er ankommet til København, skal vi ind på Menuen, hvor værterne venter os med deres lækre buffet. Herefter kører vi den korte vej til Det Ny Teater. Den fattige jødiske mælkemand, Tevye, spilles af Tommy Kenter i det, han selv har kaldt sin sidste bærende teaterrolle. Handlingen foregår i Rusland i starten af 1900-tallet, og forud lurer revolution og angreb på jøder. Tevye prøver at styre sit liv med kone og tre giftefærdige døtre, der alle selv vil bestemme, hvem de gifter sig med. Intet går helt som planlagt, og den lune mælkemand kæmper med at finde balancen mellem traditionerne og de nye tiders skikke. For hvad vejer mest – loyaliteten over for traditionerne eller kærligheden til de selvstændige døtre?

I andre roller ses bl.a. Jesper Asholt og Holger Perfort. Det levende orkester sørger for musik til de medrivende dansenumre og en perlerække af skønne sange som Hvis Jeg Var En Rig Mand. 

Efter forestillingen kører vi direkte hjem til Fyn med en kort pause undervejs. 

Pris pr. person inkl. tur, bro, middag og A-billet: 1.095,- kr.

Opsamling & hjemkomst - se faktura.