Sydengland - Eastbourne

Sydengland – Eastbourne, 8 dage. Ring for pris

Dejlig rejse til det sydøstlige England, hvor vores rejseleder glæder sig til at vise sin fødeegn frem. Vi bor på York house Hotel Eastbourne, på dobbeltværelser med bad/toilet, tv, telefon. Hotellet ligger i første række ud til vandet og i gå afstand til badestranden og den berømte mole . 

 

Udrejse 1. og 2. dag 

Turen går først til mellem overnatning ved Breda, og næste morgen fortsætter turen til Calais hvorfra vi sejler den smukke tur til Dover. Herfra til Eastbourne for indkvartering og en dejlig middag på hotellet. 

 

Udflugter 

Tur til South Downs National Park med besøg ved den stejle hvide klint Beachy Head og se den storslåede natur. Vi ser Belle Tout fyrtårn og the Seven Sisters inden vi kører ad kønne veje op langs kysten til Cockmere flodens udmunding. Herfra panoramatur gennem det engelske landskab til den billedskønne landsby, Alfriston, med små butikker. Tilbage i Eastbourne, køres en orienterende byrundtur, inden vi går en tur på den blomstersmykkede strandpromenade, og ser den berømte pier. Tid på egen hånd inden middagen. En udflugt til Brighton med ” The Royal Pavillion”. Herefter skal vi opleve ”The Lanes” med et bredt udvalg af forretninger og spisesteder. Tid på egen hånd i byen. En udflugt langs kysten til fiskerbyen Hastings. Her byrundtur, inden vi tager den stejle jernbane op til udsigtspunktet over byen. En udflugt til Leeds Castle. Slottet er utroligt velholdt og med storslåede parkanlæg. Der arrangeres en ægte afternoon tea en dag, der arrangeres en festaften på hotellet en aften, og en aften tager vi på pub.

 

7. og 8. da

Efter morgenmaden forlader vi vores skønne ferieby, og vi hjemturen går via Eurotunnel til Frankrig og derfra til overnatning i Holland. Sidste dag køres hjem med passende pauser undervejs.

 

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, rejselederassistance, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1.dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, diverse vejskatter og afgifter. Sejltur Calais til Dover og Eurotunnellen.

 

Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster, drikkevarer og togtur i Hastings.