Bustur til Toscana

Bustur til Toscana

Foto: Carrara-rdesai

Bustur til Toscana

Bustur til Toscana

Foto: Lucca-Myrabella

Bustur til Toscana

Bustur til Toscana

Foto: Simon Koopmann

Bustur til Toscana

Bustur til Toscana

Foto: Saffron-Blaze

Bustur til Toscana

Bustur til Toscana

Foto: Simon Koopmann

Busrejse til Toscana i Italien

Nyhed: Toscana, 10 dage. Ring for pris             

Skøn rejse til Toscana i Italien, hvor vi bor på et dejligt centralt beliggende 3 stjernet hotel i Montecatini Terme, som er et meget populært rejsemål pga. af dens mange kurbadsanstalter og dens livlige atmosfære. 

1., 2. & 3. dag

Turen går over grænsen, og med passende pauser undervejs køres ned gennem Tyskland til middelalderbyen Alsfeld, hvor vi er fremme ved spisetid. Efter indkvartering mødes vi til en dejlig middag, hvorefter de der har lyst kan tage med på byrundtur i denne spændende by. På vej til vores italienske overnatningshotel på 2. dagen kommer vi forbi det franske vinområde Alsace, Schweiz' tredjestørste by, Basel, Vierwaldstätter søen samt Sankt Gotthard tunnelen, inden vi ankommer til sen aftensmad og indkvartering. På 3. dagen skal vi se Posletten, som dækker store dele af Norditalien, Appenniner bjergkæden samt de store flotte marmorbrud ved Carrara. Vi ankommer sidst på eftermiddagen til vores hotel i Montecatini Terme.  Efter indkvartering er der en kort orienterende tur i vores værtsby, hvorefter der er aftensmad på hotellet.

Udflugter

Vi skal på byrundtur i den gamle fæstningsby Lucca, hvor der også bliver tid på egen hånd, hvor man bl.a. har mulighed for at shoppe. En dag tager vi toget til Firenze, hvor vi skal opleve den skønne by, ligesom vi en anden dag skal til hjertet af Toscana og bl.a. opleve byerne Siena & San Gimignano, samt til vinsmagning. Vi skal til Pisa med besøg på Campo dei Miracoli, hvor vi bl.a. ser ’Det skæve tårn’. Der bliver desuden mulighed for at komme på marked i vores værtsby eller prøve de terminske bade, som Montecatini Terme er verdenskendt for. Der vil desuden være en eftermiddag på egen hånd i vores dejlige værtsby. En aften spiser vi desuden på en typisk Toscansk restaurant, ligesom vi en aften har Toscansk aften på hotellet med regional mad og musik. 

8., 9. & 10 dag

På vej nordover kører vi endnu engang forbi Posletten, ligesom vi passerer Verona, Gardasøen, Brenner-passet & Innsbruck. En rigtig køn tur. På 9. dagen forsætter vi nordover til vores overnatningshotel nær Hildesheim, inden vi den sidste dag kører det sidste stykke til Danmark, hvor vi ankommer først på aftenen, efter en oplevelsesrig rejse med mange flotte naturoplevelser.

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.

Ikke inkl. i prisen:
Entréer, vinsmagning, frokoster og drikkevarer.

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!