Tyrol , Ischgl

Tyrol , Ischgl

Tyrol

Tyrol

Hotel Ischglerhof

Tyrol , Ischgl

Tyrol , Ischgl

Tyrol , Ischgl

Tyrol , Ischgl

Tyrol , Ischgl

Tyrol , Ischgl

Tyrol - Ischgl

Tyrol – Ischgl, 8 dage. Ring for pris           

En rejse til Tyrol med storslået alpenatur og hyggelige bjergbyer. Vi bor på 4 stjernede Hotel Ischglerhof, midt i Ischgl, som ligger i 1400 m højde, på dobbeltværelser med bad/toilet, føntørrer, radio, telefon, tv og værdiboks, og der er elevator,  kælderbar, sauna, svimmingpool og hyggelig restaurant og opholdslokale. Virkelig et luksushotel.

1. og 2. dag

Udrejse med mellemovernatning i området omkring Kassel. Næste dag fortsættes til Füssen, og gennem de smukke bjergegne med Tysklands højeste bjerg, Zugspitze, inden vi når Ischgl til indkvartering og aftensmad.

Udflugter

En rigtig slappe af dag, hvor vi hygger os i byen og tager med svævebanen op over byen og ser den smukke dal for foden af os, og måske er vi heldige at se en gemse eller et murmeldyr! Liftkortet er inkl. i prisen, og vi kan komme helt til Samnaun med lift.  Det er fornuftigt at have gode travesko og en lun trøje med. En tur ad Silvretta Hochalpenstrasse, en utrolig smuk alpevej, lukket om vinteren, og hvor vi selv om sommeren kan opleve snevejr. Vi ser den opdæmmede Silvretta Stauseee og Vermunt Stausee, og vi kommer gennem et utal af hårnålesving og smukke alpepas, og gennem typiske tyrolerlandsbyer. 
Vi skal også på en tur med bussen til den lille toldfrie stat Samnaun, som er beliggende i Schweiz, men ligger med grænser til den italienske og østrigske grænse. En udflugt til Tyrols hovedstad Innsbruck, hvor vi bl.a. skal se Rundgemälde, ”Det gyldne Tag”, Hofburg og Triumfbuen, alle store seværdigheder i byen. Vi oplever også den olympiske skihopbakke på denne spændende tur. 

7. og 8. dag

Hjemrejse med mellemovernatning i nærheden af Kassel. 

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms. Ischgl kort med fri kørsel m lokale busser, fri entré til lokale museer, fri afbenyttelse af alle lifte i området.

Ikke inkl. i prisen:
Entréer, frokoster og drikkevarer.

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!