Busrejse

Busrejse

Tyrol - Kirchberg

Busrejse til Tyrol - Kirchberg

Busrejse til Tyrol - Kirchberg

Foto: Paul-David-Dohe

Busrejse til Tyrol - Kirchberg

Busrejse til Tyrol - Kirchberg

Foto: Joergsam_Ratt

Busrejse

Busrejse

Tyrol - Kirchberg

Busrejse

Busrejse

Tyrol - Kirchberg

Busrejse til Tyrol - Kirchberg

Tyrol – Kirchberg 8 dage. Ring for pris       

Dejlig rejse til bjergmassivet Wilderkaiser i Tyrol, til den hyggelige by Kirchberg, som ligger i ca. 840 m højde over havet, kun 6 km fra Kitzbühl. Vi bor centralt på Hotel Kirchenwirt, på dobbeltværelser med bad/toilet, TV, tlf og mange med balkon. Her er elevator, restaurant og wellnessområde.

1. og 2. dag

Udrejse med mellemovernatning i området omkring Kassel, og ankomst til Kirchberg hen på eftermiddagen 2. dag.

Udflugter

En ualmindelig smuk panoramatur hvor vi ser alpernes største vandfald Krimmlervandfaldet. Vi oplever også det utrolige Gerlos pas, hvor der fra toppen er en fantastisk udsigt ned i dalen, og på hjemturen besøger vi et snapsebrænderi.   
En tur rundt i Wilderkaiserområdet, hvor de mange små hyggelige byer ligger som perler på en snor. Vi gør holdt i Kitzbühl, hvor der er gode shoppingmuligheder, og senere på turen skal vi opleve et lokalt gårdmejeri, med mange lækre specialiteter. Der bliver evt. lejlighed til en tur med bjergbanen i Ellmau eller liften fra Hopfgarden, så man rigtig kan nyde den imponerende udsigt. En tur ad Hochalpenstrasse til Franz Josefs Höhe i 2500 m højde, hvorfra vi nyder den storslåede udsigt til Grossglockner. Østrigs højeste bjerg skal vi også opleve. Denne tur udgår på turene om efteråret, hvor vi skal opleve Almabtrieb, en folkefest når køerne kommer hjem om efteråret fra almen.                                                                 

Vi kommer også på en tur til en af de smukkest beliggende søer, Achensee, som også er den største bjergsø i Østrig. På denne tur kommer vi også til Rattenberg, som er berømt for sine mange glaspusterier. Vi besøger den vidunderlige glasverden, og får lejlighed til at se de fine figurer og pokaler blive skabt. En festlig tyroleraften skal vi også opleve.                                                                    

7. og 8. dag

Hjemrejse som udrejse med mellemovernatning i området omkring Kassel, og hjemkomst først på aftenen.

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance og moms.

Ikke inkl. i prisen: Evt. sejltur, entréer, frokoster og drikkevarer.

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!