Vestjylland

Nyhed: Vestjylland, 4 dage - Ring for pris

Vi bor på Hotel Pinenhus som er beliggende idyllisk kun et stenkast fra Limfjorden. Her bor vi på dobbeltværelser med bad/toilet og tv på alle værelser. Her er restaurant og spa. 

1. dag

Går turen til Vestjylland, forbi værne-engene og Tipperne, et spændende område i Ringkøbing Fjord, som er det vigtigste yngle-område for engfugle i Danmark. Herfra går turen videre ad Holmslands Klit forbi den gamle strandfogedgård, Abelines Gård og Hvide Sande til Søndervig, hvor vi skal ind og se Sandskulpturfestivalen. Herfra køres til Ulfborg, hvor vi ser Tvinds mægtige vindmølle, og videre til Vedersø kirke hvor vi bl.a. skal se Kaj Munks gravsted, inden vi kører til Glyngøre for indkvartering. Efter indkvartering mødes vi til en dejlig 2 retters middag/buffet.

Udflugter

Vi skal opleve hornvarefabrikken i Bøvlingbjerg, for derefter at køre en tur til Thyborøn, hvor vi ser sneglehuset og de imponerende bunkers på stranden inden vi sejler til Agger Tange. Vi besøger også Vestervig Kirke, som er en af Danmarks største landsbykirker og kommer gennem imponerende klitter og plantager.  Vi skal desuden opleve den enestående Jesperhus Blomsterpark, og på rundtur på Fur, som ligger midt i Limfjorden med stejle klinter og skønne udsigter. Derudover ser vi Jens’ Hyw, rødstenen, dalslugterne Langsted Huller, langdysser og ringborge på denne lille spændende ø, inden vi sejler tilbage til fastlandet.

4 dag

Efter morgenbuffeten kører vi hjemover, men oplevelserne er ikke slut endnu. Vi gør holdt i Viborg, hvor vi skal se den imponerende domkirke og latinerhaven, og der er lidt tid på egen hånd i den skønne by. Vi kører også forbi Dollerup Bakker, inden vi forsætter hjemturen - mange oplevelser rigere.

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension beg. med aftensmad 1. dag og slut.med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, færger og moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse. 

Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!