Bustur til Wolin

Bustur til Wolin

Foto: Merlin

Busrejse til Wolin - Polens største Ø

Nye Udflugter: Wolin, 5 dage afrejse d. 26/5 & 12/9 2019

Wolin ligger smukt ved Østersøen. Vi bor centralt i øens største by, Miedzyzdroje, på det skønne 3-stjernede Hotel Marina. Vi bor i dejlige dobbeltværelser med bad, toilet og sat-tv. Der er elevator på hotellet, der ligger kun 600 m. fra molen og den store hvide sandstrand med mange restauranter og barer på vejen.                                         

 

1. dag på busrejsen

Turen går gennem Tyskland og over grænsen til Polen med passende pauser undervejs. Miedzyzdroje ligger ca. 25 km inde i det nordlige Polen, så vi ankommer til vores hotel til aftensmad. 

 

Udflugter på busrejsen

Vi skal på en udflugt til havnebyen Swinoujscie, hvor vi besøger det store marked, der ligger ved den tysk-polske grænse. Vi kan gå en tur på strandpromenaden, hvor der ligger mange spændende spisesteder og caféer. Det er også muligt at tage en rolig tur i hestevogn. En dag skal vi på en udflugt til Kolobrzeg, hvor der er tid til at spise frokost. Herfra går turen videre til Kamien Pomorski. Området har en meget smuk natur og i byen kan der blive mulighed for at høre et gammelt orgel. Vi skal på en tur med tog rundt i vores værtsby, hvor vi ender ved træmolen. Her kan vi gå en tur langs molen, og nyde den skønne strand og havet. Der vil være mulighed for en ca. 3 timers smuk sejltur langs kysten. Vi er tilbage ved hotellet først på eftermiddagen, hvor der bliver tid på egen hånd. Man kan enten blive på hotellet og gøre brug af stedets faciliteter som sauna eller massage, eller man kan tage ud i byen og kigge på de lokale butikker, gå på cafe mv. Hvis man har lyst, kan man besøge byens vokskabinet. 

 

Sidste dag på busrejsen

Efter morgenmaden hjemrejse med passende pauser undervejs. Vi holder ind ved Fleggaard Indkøbscenter, inden vi kører det sidste stykke hjem efter en hyggelig rejse. 

 

Husk pas.

 

Pris pr. pers…............…3.470,- kr.                 

Tillæg for eneværelse……480,- kr.

 

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms. 

 

Ikke inkl. i prisen: Entréer, evt. sejltur, frokoster og drikkevarer.

 

Valuta: Euro & zloty

 

Opsamling A – Hjemkomst 2
(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom tilbage til kalenderen ved at KLIKKE HER.