Bustur til Wolin

Bustur til Wolin

Foto: Zwiadowca

Bustur

Bustur

Wolin

Bustur til Wolin

Bustur til Wolin

Foto: Matio

Bustur til Wolin

Bustur til Wolin

Foto: Miedzyzdroje

Bustur til Wolin

Bustur til Wolin

Foto:Merlin

Busrejse til Wolin i Polen

Nyhed: Polens største Ø – Wolin, 5 dage. Ring for pris

Wolin, Polens største ø, ligger smukt ved Østersøen. Vi bor centralt i øens største by, Miedzyzdroje, på det 3 stjernet hotel Marina. Vi bor på dejlige dobbeltværelser med bad, toilet og sat-tv. Der er en lækker udendørs terrasse til hotellet, og der tilbydes sauna og massagebehandlinger. Der er kun 600 m. til molen og den store hvide sandstrand, med mange restauranter og barer på vejen. 

1. dag

Turen går ned gennem Tyskland og over grænsen til Polen med passende pauser undervejs. Miedzyzdroje ligger ca. 25. km inde i det nordlige Polen, så vi ankommer 1. dag til vores hotel til aftensmad og hyggeligt samvær. 

Udflugter

Vi skal på rundvisning i vores værtsby, hvor vi bl.a. går en tur langs træmolen, og nyder stranden og havet. De der har lyst kan desuden besøge byens vokskabinet. Der bliver også tid på egen hånd i værtsbyen, hvor man kan kigge på de lokale butikker, gå på cafe mv. En dag skal vi en tur til Wolin national park, hvor vi også besøger et bison-reservat, hvor bisonerne lever i et lukket og fredet område. Vi skal også opleve Jomsborg, en gammel vikingeby, som i dag går under navnet Wolin. Her ser vi hvordan folk levede i middelalderen. Vi skal også ud til en utrolig flot smaragdsø, som har turkisfarvet vand. En dag tager vi til Swinoujscie, hvor vi skal på byrundtur. 

 5. dag

Efter morgenmaden hjemrejse med passende pauser undervejs. Inden vi kører over grænsen holder vi ind ved Fleggaard, inden vi kører det sidste stykke hjem, efter en hyggelig rejse.

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.

Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!