Astrid Lindgrens Verden, Sverige

Astrid Lindgrens Verden, Sverige - 3 dage - d. 1.-3. juli 2020

Man skal lede længe efter et barn, der ikke har ladet sig rive med ind i Astrid Lindgrens forunderlige univers, og nu har vi chancen for at genopleve barndommens minder om rumpenisser, Nangijala og røde fletninger, når vi kører til Astrid Lindgrens Verden. Tag familiens yngste med og bliv kørt lige til døren til en af Verdens bedste verdener. Det bliver en familieferie, som I sent vil glemme.

 

1. dag Vi tager færgen fra Helsingør til Helsingborg og kører op gennem Sverige til vores hotel, der ligger centralt i byen Vetlanda. Der er tid til at gå en tur i byen på egen hånd, inden der er aftensmad på hotellet.

2. dag Efter morgenmaden kører vi til Astrid Lindgrens fødeby, Vimmerby. På vej derhen slår vi et smut forbi Lønneberg, hvor vi kan se huset, der er omdrejningspunkt for mange af Emils narrestreger. Vi kører videre gennem den smukke svenske natur til de tre gårde i Bulderby; Nordgården, Mellemgården og Sydgården.

Når vi kommer til Vimmerby, kører vi en kort rundtur med bussen, hvor vi ser nogle af de steder, der inspirerede den kendte forfatter. Omkring middagstid kører vi til Astrid Lindgrens Verden, hvor vi får tid på egen hånd til at købe lidt frokost og gå på opdagelse i den spændende park. Man kan se alle de kendte steder som f.eks. Karlssons tag, Villa Villekulla og Mattisborgen. Måske er vi også heldige at møde en eller flere af Astrid Lindgrens figurer.

3. dag På vej hjem til Danmark gør vi holdt ved Målerås Glasbruk, der især er kendt for sine dyrerelieffer af Mats Jonasson. Men de producerer også vaser, glas, smykker, lysestager og mange andre fine og skæve ting i glas og krystal. I den tilhørende butik bliver der solgt en række af stedets produkter til fabrikspris.

Vi kører over Øresundsbroen hjem til Danmark.

 

Pris pr. person ……… kr. 2.575,-                         Tillæg for eneværelse ……… kr. 600,-

2 voksne + 1 barn ……… kr. 6.445,-

 

Inkl. i prisen: Al kørsel (også udflugter), hotelophold på dobbeltværelse med halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, moms, vejskatter og diverse afgifter, broer, færge og entré til Astrid Lindgrens Verden. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse.

Ikke inkl. i prisen: Andre entréer, frokoster og drikkevarer.

Valuta: Svenske kroner.

 

Opsamling 3