Bad Berleburg, Tyskland

AFLYST - Frørup Rejsers førsteprioritet er vores gæsters og medarbejderes sikkerhed og for at sikre størst mulig tryghed og ro for alle, har vi taget beslutningen om at aflyse denne rejse.

 

Bad Berleburg, Tyskland - 5 dage - d. 21.-25. maj 2020

Opleve den smukke tyske natur, med træbevoksede bjerge, bløde dale, rislende bække og romantiske middelalderbyer. Du vil få en rejse spækket med oplevelser og komme god rundt i hele området omkring Bad Berleburg og besøge byerne, der ligger i nærheden.

 

Dag 1: Vi samles i bussen og kører den flotte vej sydpå og ankommer til hotellet til lækker aftensmad.

 

Dag 2: Vi starter med en flot dag i Bad Berleburg, hvor vi oplever den danske prinsesse Benediktes og nu afdøde prins Richards slot. Vi kommer på en spændende rundtur i slottet for derefter at gå en hyggelig tur rundt i parken.  Der vil være mulighed for at spise en lækker frokost i Berleburg. Dernæst skal vi besøge det imponerende udsigtspunkt Kahler Asten, hvor vi nyder det flotte syn over landskabet.

 

Dag 3: I dag skal vi på udflugt til den gamle by Warstein og besøge de berømte Warstein drypstenshuler, hvor vi skal på en spændende rundvisning.

Vi tager derefter ind til Warstein by, hvor vi kan få frokost, for så derefter at opleve Tysklands største privatejede bryggeri. Der kører vi rundt med deres lille tog og ser hele bryggeriet, samt slutter besøget med smagsprøver i den tilhørende ølhave.
 

Dag 4: I dag går turen til Tysklands fjerde største by Køln som er kendt for sin imponerende og store domkirke, med de karakteristiske to tårne. Før vi slipper jer fri til at udforske byen på egen hånd, skal vi ud og sejle på Rhinen. Rhinen er en lang flod, der løber hele vejen til Holland, og vi tager en hyggelig lille sejltur og ser byen an fra flodsiden. Derefter er der tid til at udforske byen, hvor der bl.a. kan opleves nogle spændende museer, som duftmuseum, Det Romerske Museum eller chokolademuseet.

 

Dag 5: Efter morgenmaden siger vi farvel til vores dejlige hotel og kører hjemad, men vi holder lige en pause på vejen ved Fleggaard, så der kan gøres brug af nogle gode tilbud.

 

Pris pr. pers. kr. 3.535,-                                         Eneværelse tillæg kr. 440,-

 

Inkl. i prisen: Al kørsel, hotel med morgenmad og aftensmad. Rundvisning og entre til museet, drypstenshuler og Warstein bryggeri, sejltur samt gebyr til rejsegarantifond og moms.

 

Ikke inkl. i prisen: Frokost og drikkevare

 

Opsamlingsrute: 3