Berlin, Tyskland

Berlin, Tyskland - 4 dage - d. 7.-10. juli

Berlin frister med uendelige mange oplevelser og er en stor imponerende by! Byen har de mest fantastiske bygninger, som altid er et besøg værd. Med os kan du komme på byrundtur og opleve de verdenskendte seværdigheder som Brandenburger Tor, Domkirken og East Side Gallery.

 

Dag 1: Dagen går med at køre sydpå mod Berlin, som vi vil ankomme til ved eftermiddagstid.

Dag 2: Dagen i dag er dedikeret til Vestsiden af Berlin, hvor vi bl.a. skal opleve mange af Berlins smukke bygninger og storslåede monumenter. Vi skal besøge Rigsdagsbygningen, Potsdamer Platz, Hansaviertel og det storslåede Bellevue Slot. Vi vil komme forbi den naturskønne Tiergarten, samt shoppingcentret Kaufhaus des Westens. Her kan der spises en lækker frokost efter eget valg, før vi tager videre til den store handelsgade Kurfürstendamm. Vi kommer også forbi Charlottenborg Slot.

Dag 3: I dag er det tid til at opleve den østlige del af Berlin. Dette indebærer en tur forbi Alexanderplatz, Brandenburger Tor og den enorme domkirke. Vi skal opleve den kendte boulevard Unter den Linden, som er mest kendt for sine mange lindetræer. Efter et kig forbi Museumsøen holder vi en pause ved Nicolai Viertel, hvor vi finder byens ældste sluse. Nicolai Viertel kaldes også for Kartoffelkvarteret, og her spiser vi frokost. Til sidst runder vi Märkisches Ufer og East Side Gallery, hvor du kan opleve det kendte maleri ”Judas-kysset”.

Dag 4: I dag vender vi hjemad igen efter nogle spændende og begivenhedsrige dage.

 

Pris pr. pers. kr. 2.175,-                                         Eneværelse tillæg kr. 640,-

 

Inkl. I prisen: Al kørsel, hotel m/morgenmad, samt gebyr til rejsegarantifond, lokal guide, moms, vejskatter og afgifter.

Ikke inkl. i prisen: Entreer, frokost, aftensmad og drikkevarer

 

Opsamling: 1