Foto: Kim Wyon, DenmarkMediaCenter

Foto: Kim Wyon, DenmarkMediaCenter

Foto: Lars-Kristian Crone, DenmarkMediaCenter

Foto: Lars-Kristian Crone, DenmarkMediaCenter

Foto: Niclas Jessen, DenmarkMediaCenter

Foto: Niclas Jessen, DenmarkMediaCenter

Foto: VisitDenmark, DenmarkMediaCenter

Foto: VisitDenmark, DenmarkMediaCenter

Solskinsøen Bornholm

Solskinsøen Bornholm, 5 dage - Ring for pris

Vi bor på Hotel Friheden i Sandkås, et luksushotel med indendørs swimmingpool. Fra restauranten og den store terrasse er der smuk udsigt over Østersøen. Værelser med bad/toilet, telefon, radio og sat. tv, og balkon eller terrasse. En lokal guide følger os to af dagene på spændende udflugter. 

1. dag

Når alle er samlet i bussen går turen på tværs af Sjælland og via Øresundsbroen Ystad i Sverige, hvorfra vi skal sejle til Rønne og direkte til Sandkås for indkvartering og en dejlig middag. Som noget nyt er drikkevarer til middagen i to timer inkluderet i prisen.

Udflugter

Under opholdet kommer vi på forskellige udflugter, så vi får set hele øen. Vi skal opleve Allinge, granitbruddet og Hammershus Slotsruin. Det lille fiskerleje Vang og Rønne, hvor der bliver lejlighed til at handle og købe frokost, og besøge en keramikbutik. Vi ser aktive granitbrud, Rytterknægten og Østerlars rundkirke. Den største og flotteste af Bornholms 4 rundkirker. Helligdomsklipperne, et glaspusteri og dejlige Gudhjem skal vi også besøge. Ophold i Svaneke med bolsjekogeriet når vi også, og kommer gennem Neksø og forbi Balka Strand til Dueoddes brede sandstrand på den sydlige spids. Besøg ved et chokoladeri. Gennem Åkirkeby tilbage til Sandkås til aftensmad og hygge på terrassen. Besøg på silderøgeri og se hvorledes man ryger de berømte Bornholmer sild. Mulighed for en tur til Christiansø med chaufføren som guide.

5. dag

Sidste dag går turen hjemad ad samme rute som udturen, efter en oplevelsesrig rejse til et af de skønneste steder i Danmark.

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, drikkevarer til aftensmaden, gebyr til rejsegarantifond, moms og lokal guide 2 dage, færge og broafgifter.

Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!