Bornholm - Solskinsøen

Bornholm - Solskinsøen - 4 dage - d. 20.-23. august 2020

Kom med og oplev danskernes solskinsø, Bornholm. Vi har sammensat en naturskøn ferie til dig med det bedste, Bornholm har at byde på. Du kan opleve smukke hvide strande, store skove, smukke klipper og masser af historiske seværdigheder.

 

Dag 1: Din ferie begynder med en afslappende og hyggelig dag, hvor vi kører den smukke tur over mod Bornholm og sejler med færgen til den flotte ø. På vej til vores hotel Abildgaard, kører vi forbi Kræmmerhuset, der udover at have en fantastisk have, også byder på kunsthåndværk og håndarbejde.

Dag 2: Efter en lækker morgenbuffet, skal vi på rundtur på Nordbornholm med vores dygtige guide. Vi skal besøge det smukke Hammershus, Fiskerlejet ved Vang og Hasle med det berømte silderøgeri, samt den store billedskønne Østerlars Kirke. Derefter runder vi Gudhjem, hvor der er mulighed for at se byen på egen hånd, og eventuelt få en lækker frokost. Gudhjem er bl.a. kendt for deres ret Sol over Gudhjem, som er spændende oplevelse.

Dag 3: Dagen er sat af til en flot rundtur på Sydbornholm, hvor vi skal opleve Dueoddes fine hvide strand, det hyggelige fiskerleje, Snogbæk, for derefter at besøge Havtornplantagen Høstet, der tilbyder lækre smagsprøver.
Der vil være en pause i byen Svaneke, hvor der kan opleves kendte torvedage og mange spændende butikker og værksteder. Her kan du også spise frokost før vi kører tilbage mod hotellet via den fantastiske østbornholmske kyst.
Eftermiddagen kan bruges på afslapning ved hotellets swimmingpool, en dejlig tur ned til stranden eller et besøg ved de smukke sprækkedale, der blev dannet for over 10.000 år siden og kun ligger en kort tur fra hotellet.

Dag 4: I dag kører vi fra hotellet og vender næsen hjemad. Vi tager færgen til Ystad og kører stille og roligt resten af vejen hjem.

 

Pris pr. pers. kr. 3.579,-                                       Eneværelse tillæg kr. 750,-

Rabat for 3. og 4. person i værelset: kr. 300 pr. person

 

Inkl. i prisen: Al kørsel, broafgift og færge, samt hotel med morgenbufet og aftenbuffet. Der er fri kaffe, te og saft hele dagen og til aftensmad er der fri øl/vin/vannd mellem 18-20. Du får guide, entre til Østerlars Kirke og besøget til Høstet med smagsprøver og rundvisning, samt gebyr til rejsegarantifonden og moms.

 

Ikke inkl. i prisen: Frokost og drikkevarer

 

Opsamlingsrute 3.