Cirkusrevyen

Lørdag d. 1. august, 8. august, 7. november, 5. december, 12. december og 19. december

Vi kører igen den populære tur til Cirkusrevyen, og i 2020 er det sidste chance for at se Ulf Pilgaard på scenen. I 40 år har den folkekære skuespiller underholdt flere generationer med et utal af parodier på bl.a. Poul Nyrup Rasmussen, politiinspektør Hanne Bech Hansen og ikke mindst dronning Margrethe.

Vi ankommer til Bakken midt på eftermiddagen og har god tid til at nyde de hyggelige omgivelser. Der er mange skønne spisesteder på Bakken, hvor man kan købe en god frokost. Hvis man har lyst, kan man også prøve nogle af forlystelserne, inden forestillingen starter kl. 18:00.

Holdet bag Cirkusrevyen 2020 er Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Ellegaard, Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen. Det er et stærkt hold med den ukronede revykonge og -dronning, Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl. Niels Ellegaard er efterhånden også en fast mand på scenen i Cirkusrevyen, hvor han medvirker for 13. gang. I år debuterer de to skuespillere, Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen, i Cirkusrevyen. Mille Lehfeldt er især kendt for sin rolle i ”Lærkevej” og som hovedrollen, Lykke, i Tv-serien af samme navn. Vi har i mange år kunnet se hende på teaterscener og på skærmen, men nu får den charmerende skuespiller sin revydebut. Carsten Svendsen har spillet på teatre landet over – bl.a. Odense Teater, Aalborg Teater og sidst på Det Ny Teater i musical-succesen ”The Book of Mormon”. I 2017 fik han sin revydebut, hvorefter han modtog Årets Talentpris ved Revyernes Revy, og i år kan vi for første gang se ham på scenen i Dyrehaven.

 

Pris pr. person inkl. bro og A-billet ………………………………………………………………………………………………. kr. 998,-

 

Opsamling A, men 4 timer senere - Hjemkomst i Odense ca. kl. 00:00

 

OPSAMLINGSRUTE

A (+4 timer)

Svendborg v. Ærøfærgen

11.00

Ringe v. p-plads v. OK-tanken

11.30

Odense, Dannebrogsgade

12.00

Langeskov v. kroen

12.25

Ullerslev v. forsamlingshuset

12.30

Nyborg v. vejerboden

12.45