De Rijp, Holland - Tulipantur

AFLYST - Frørup Rejsers førsteprioritet er vores gæsters og medarbejderes sikkerhed og for at sikre størst mulig tryghed og ro for alle, har vi taget beslutningen om at aflyse denne rejse.

 

De Ripj, Holland fra d. 15/4 til d. 19/4

 

I foråret er en smuk tid at rejse til Holland, det er her blomsterne springer ud i massevis, og naturen stråler langs de smukke kanaler. På denne tur vil vi besøge nogle af de flotteste byer i Holland samt opleve en masse af Hollands kultur og traditioner.

 

Dag 1:
Turen går afsted sydpå i retningen af Amsterdam, hvor vi efter en smuk tur ender ved vores hotel Rijp, der ligger godt 30 min fra storbyen.

 

Dag 2:
Amsterdam, den Hollandske metropol, bliver genstand for vores første udflugt. Du får mulighed for at opleve byen på egen hånd og se nogle af de utallige seværdigheder, der kan opleves i byen. Du kan bl.a. udforske kanalrundfarten, van Gogh museet, Anna Franks hus eller tage en dejlig tur ned ad strøget.

 

Dag 3:
I dag skal du opleve ostens by, Alkmaar, hvor vi skal opleve det unikke ostemarked. Der vil også være tid til at gå rundt i byen og se nogle af de historiske monumenter, samt opleve de hyggelige shoppinggader, der bl.a. byder på traditionelle hollandske souvenirs. Efter frokost kører vi videre til Volendam, som er kendt for sine træhuse og fiskerbåde. Volendam er spændende, fordi byen ligger i et område, der havde ligget under vand, hvis det ikke havde været for dæmningerne.

 

Dag 4:
Har du hørt om Keukenhof? Denne enorme og utrolig naturskønne park blev grundlagt i 1949 og er siden da udviklet sig til en enorm succes, med mere end 100 forskellige blomsterudstillinger. Haven er mest kendt for sine 7 millioner tulipanløg, der repræsenterer 800 forskellige sorter af tulipaner, som vi selvfølgeligt skal opleve. I 2020 er årets tema ”En Verden i Farver”.

 

Dag 5:
På vejen hjem runder vi Fleggaard, før vi kører den sidste lille vej.

 

Pris pr. pers. kr. 3.995,-            Tillæg enkeltværelse…600,-

 

Inkl. i prisen:
Hotelophold m. dobbeltværelse, bad/toilet og halvpension, samt gebyr til rejsegarantifond, moms, vejskatter og udgifter.

 

Ikke inkl. i prisen:
Entréer, frokost og drikkevarer.

 

Opsamlingsrute: 1

 

OPSAMLINGSRUTE

1

Svendborg v. Ærøfærgen

06.05

Ringe v. p-plads v. OK-tanken

06:30

Odense, Dannebrogsgade

07:00

Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)

07:45

Fredericia Banegård Øst

07:55

Kolding samkørselsplads afk. 63 (Kokholm)

08:20

Haderslev v. Vojens afk. 68 (samkørselsplads Hammelev)

08:50

Aabenraa N v. afk. 70 pendlerpark v. Circle K

09:15