Den Genfundne Bro & Veteranbanen Bryrup-Vrads

AFLYST - Frørup Rejsers førsteprioritet er vores gæsters og medarbejderes sikkerhed og for at sikre størst mulig tryghed og ro for alle, har vi taget beslutningen om at aflyse denne tur.

Lørdag d. 9. maj, Den Genfundne Bro

I den smukke natur mellem Horsens og Silkeborg finder vi Den Skjulte Bro – et smukt eksempel på dansk ingeniørkunst. En lokalguide møder os ved broen og fortæller om dens særprægede historie. I 85 år lå broen gemt i en jorddæmning, men efter et stort restaurationsarbejde kan man nu igen krydse Gudenåen over den røde stålgitterbro.

Frokosten spiser vi på Pejsegården, inden vi skal køre den naturskønne tur med veterantoget fra Bryrup til Vrads. Det er en strækning på 5 km., der med rette bliver kaldt for ”Danmarks Smukkeste Jernbane”. Turen går fra Bryrup gennem et skovområde forbi søerne Kvindsø, Kulsø og Snabe Igelsø til Vrads Station, hvor bussen venter på os.

På turen hjem mod Fyn gør vi holdt ved Kongernes Jelling. Vi får tid til fx at se Gorm den Gamle og Harald Blåtands store runesten, lære om vikingernes liv i Oplevelsescenteret eller gå en tur i monumentområdet. Eftermiddagskaffen kan købes fra bussen, inden vi kører det sidste stykke hjem til Fyn.

 

Pris pr. person inkl. guide, 2-retters middag og togtur ………………………………………………………………… kr. 635,-

Opsamlingsrute C, men ½ time senere - Hjemkomst i Odense ca. kl. 18:30

 

OPSAMLINGSRUTER

C

Svendborg v. Ærøfærgen

07.30

Ringe v. p-pladsen v. OK-tanken

08.00

Odense, Dannebrogsgade

08.30

Årup, p-plads v. motorvej afk. 55

09.00

Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)

09.15