En Romantisk Aften i Botanisk Have

Fredag d. 5. juni, En Romantisk Aften i Botanisk Have

Tag med os på tur til den smukke Botaniske Have i hjertet af København, og oplev en unik koncertaften med hele 12 små scener, som er placeret forskellige steder i den flotte have. Det giver en sjælden mulighed for at nyde romantiske melodier en sommeraften omgivet af smukke birketræer, duftende roser og lavendler, den idylliske sø og den historiske Observatoriehøj.

Vi kører fra Odense kl. 13:00 og lander på Strøget ud på eftermiddagen, hvor der er et par timer til at gå rundt og hygge lidt på egen hånd. Måske du bliver fristet af de mange butikker på den berømte gågade, eller måske du bare trænger til en kop kaffe på en af de mange caféer.

Herefter tager vi til Botanisk Have og lader byens larm forstumme. Vi ser solen gå ned over den smukke have, alt imens vi nyder lyden af dejlig romantisk musik fra de mange scener. På scenerne kan man opleve Laid Back, Mette Lindberg, Chris Minh Doky, Malte Ebert, Lars Lilholt, Julie Berthelsen, Mick Øgendahl, Kristian Kjærlund, Ghita Nørby, Anna David, Mads Christensen og Romantic Strings optræde med en blanding af musik, foredrag, digtoplæsninger og komik.

 

Pris pr. person inkl. bro og billet …………………………… kr. 950,-

 

Opsamling A, men 5 timer senere - Hjemkomst i Odense ca. kl. 01:00

 

OPSAMLINGSRUTE

A + 5 timer

Svendborg v. Ærøfærgen

12.00

Ringe v. p-plads v. OK-tanken

12.30

Odense, Dannebrogsgade

13.00

Langeskov v. kroen

13.25

Ullerslev v. forsamlingshuset

13.30

Nyborg v. vejerboden

13.45