Endagstur til Nyhavn

AFLYST - Frørup Rejsers førsteprioritet er vores gæsters og medarbejderes sikkerhed og for at sikre størst mulig tryghed og ro for alle, har vi taget beslutningen om at aflyse denne tur.

 

Lørdag d. 16. maj, En skat til Danmark – endagstur til Nyhavn

Forstil dig at den skål du har stående derhjemme på sofabordet i virkeligheden var en uvurderlig skål med en fantastisk historie bag sig. Sådan har det været for få heldige danskere der har deltaget i Tv-programmet En skat til Danmark og du kan nu komme med på tur og opleve det hele på egen hånd.

Vi kører afsted om morgenen mod Nyhavn, hvor der er tid til at spise en lækker frokost før vi tager videre til nationalmuseet, der indeholder den nye spændende udstilling af danskernes egne skatte.

Du vil komme med og få en rundvisning og se alle de smukke genstande som danskerne har fundet frem fra gemmerne og som byder på en hel exceptionel historie.

Du kan bl.a. se hjelmen fra brandmanden, som mistede livet i forsøget på at slukke ilden efter fyrværkeriulykken i Seest i 2004. Se også det brev, som en af de første Aids-patienter fik i 1985. Få hans historie om at vente på døden, indtil den dag en helt ny medicin forlængede livet og udviskede dødsdommen.

Brug dagen på en masse spændende oplevelser og fortællinger, fortalt fra danskerne selv og se helt utrolige og uvurderlige genstande. Der er også tid til at gå rundt på egen hånd, inden vi kører retur mod Fyn.

 

Pris inkl. bro, entré og rundvisning ……………………………………… kr. 625,-

 

Opsamling A, men ½ time senere - Hjemkomst i Odense ca. kl. 19:30

 

OPSAMLING

A

Svendborg v. Ærøfærgen

07.30

Ringe v. p-plads v. OK-tanken

08.00

Odense, Dannebrogsgade

08.30

Langeskov v. kroen

08.55

Ullerslev v. forsamlingshuset

09.00

Nyborg v. vejerboden

09.15