Gram Slot

Torsdag d. 30. juli, Sommermarked på Gram Slot med rundvisning og Sønderjysk Kaffebord

Hver sommer kan man besøge det store sommermarked på Gram Slot. Her er masser af boder med alt fra kunsthåndværk og fødevarespecialiteter til gode loppefund.

Kort efter ankomsten skal vi på en guidet rundvisning på Gram Slot. Rundviseren viser os stuer og sale på slottet, og undervejs hører vi om stedets fortid og om landbruget men også om de nye ejeres fremtidsplaner. Rundviseren fortæller også om den tilhørende avlsgård, Gramgård, og om slottets spøgelse, Den gale Grevinde.

Herefter er der tid til at købe en frokost i slottets restaurant, der har en fantastisk udsigt over slotssøen. På Herregårdspladsen og i Herregårdsstalden kan man gå på skattejagt i de mange boder. Mon ikke det er muligt at finde lige netop dén ting, du ikke vidste, du manglede? Slotsparken er åben for besøgende, så her kan man også gå en tur og nyde stilheden.

Inden vi kører mod Fyn, skal vi opleve et stort Sønderjysk Kaffebord. I den Holstenske Lade bliver vi mødt af en overdåd af lækre kager, der med garanti får tænderne til at løbe i vand. Værsgo at smage på alle 7 bløde, 7 tørre og 7 hårde kager.

 

Pris inkl. rundvisning og Sønderjysk Kaffebord …………………………………………………………………………….. Kr. 665,-

 

Opsamling C - Hjemkomst i Odense ca. kl. 18:30

 

OPSAMLINGSRUTE

C

Svendborg v. Ærøfærgen

07.00

Ringe v. p-pladsen v. OK-tanken

07.30

Odense, Dannebrogsgade

08.00

Årup, p-plads v. motorvej afk. 55

08.30

Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)

08.45