Læsø - Kattegats Perle

AFLYST - Frørup Rejsers førsteprioritet er vores gæsters og medarbejderes sikkerhed og for at sikre størst mulig tryghed og ro for alle, har vi taget beslutningen om at aflyse denne rejse.

 

Læsø - Nordjyllands Perle - 3 dage - d. 4.-6. maj 2020

 

Dag 1: Når alle er på plads, går turen op gennem Jylland med en formiddagspause undervejs, hvor der bliver serveret kaffe og rundstykker. Når vi ankommer til Frederikshavn - som er den by, vi skal bo i - kører vi en kort rundtur med bussen, så vi kan se lidt af byen. Vi skal bo på et hotel som ligger tæt på centrum og ikke langt fra havnen.

 

Dag 2: Efter morgenmaden sejler vi til Læsø, hvor en lokal guide venter os. Vi aflægger besøg i Museumsgården, en værdig repræsentant for Læsøs gamle huse med tangtag, og vi besøger Læsø Uldstue, hvor vi kan købe alt fra plaider, trøjer, handsker, sokker, frakker og hatte m.m. Vi skal også se, hvorledes man sydede salt i gamle dage i saltsyderiet, og vi spiser den medbragte madpakke, inden vi sidst på eftermiddagen sejler tilbage til Frederikshavn og vores hotel.

 

Dag 3: Efter morgenmaden går turen ned gennem Ålborg og videre via Hampen til Vejle. Hjemkomst ved første stop ca. kl. 17:00.

 

Pris pr. person.................. kr. 2.590,-                                     

Tillæg for eneværelse ……. kr. 500,-

 

Inkl. i prisen: Al kørsel også udflugter hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmaden sidste dag, kaffe og rundstykke, guide og madpakke på Læsøturen, gebyr til rejsegarantifond, færge og moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse.

 

Ikke inkl. i prisen: Entréer, drikkevarer og frokoster.

 

Vi anbefaler man tegner Afbestillingsforsikring, vi forhandler Europæiske Afbestillingsforsikring.

 

Hjemkomst i Odense ca. kl. 17.00.

 

Opsamling:

 

Nyborg v. vejerboden 7.40
Ullerslev v. forsamlingshuset 8.00
Langeskov v. lægehuset 8.10
Odense, Dannebrogsgade 8.40
Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib) 9.25
Fredericia Banegård Øst 9.35
Vejle v. motorvej afk. 59, Hornstrup, DTC 10.10
Horsens v. afk. 56 samkørsels plads 10.25
Århus v. afk. 47 Tilst samkørsels plads 10.55