Endagstur til Musikhuset Esbjerg

AFLYST - Frørup Rejsers førsteprioritet er vores gæsters og medarbejderes sikkerhed og for at sikre størst mulig tryghed og ro for alle, har vi taget beslutningen om at aflyse denne tur.

Lørdag d. 21. marts 2020, Rundvisning i Musikhuset Esbjerg

 

Selvom det kun er 23 år siden, at Musikhuset Esbjerg slog dørene op for første gang, har musikhuset allerede en lang og snørklet historie. Der skulle årelangt tovtrækkeri til, inden det smukke hus, der næsten er et kunstværk i sig selv, stod færdigt i 1997, og det er lige blevet udvidet, så det nu fremstår endnu mere åbent og indbydende.

Når vi er ankommet til Esbjerg, starter vi med at få en rundvisning på havnen. Her hører vi om tiden som Danmarks største fiskerihavn, olie- og gasproduktionen i Nordsøen og udviklingen af havvindindustrien. Rundvisningen slutter ved Restaurant Den Røde Okse, hvor vi får serveret kalvesteg og isdessert.

Herefter går turen videre til Esbjerg Musikhus, som Jørn og Jan Utzon er arkitekterne bag. Når man træder ind i foyeren, bliver man mødt af et lyst og åbent rum, og man kan næsten blive ærgerlig over, at man ikke har taget sit stiveste puds på, når man går rundt i de flotte omgivelser. Denne dag vil det dog være mere belejligt med flade sko og behageligt tøj, for to rundvisere tager os med rundt i det store musikhus. Vi skal bag kulisserne, gå i de kringlede kunstnergange, op på scenerne og ned i de dybeste kældre, mens rundviserne fortæller om historien, dagligdagen og forestillingerne. Der er en del trapper på rundvisningen, så udflugten kan ikke anbefales til dårligt gående.

 

Pris pr. person inkl. rundvisning på havnen, 2-retters middag og rundvisning i Esbjerg Musikhus … kr. 625,-

 

Opsamling C - Hjemkomst i Odense ca. kl. 17:30

 

OPSAMLING

C

Svendborg v. Ærøfærgen

07.00

Ringe v. p-pladsen v. OK-tanken

07.30

Odense, Dannebrogsgade

08.00

Årup, p-plads v. motorvej afk. 55

08.30

Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)

08.45