Endagstur til Randers Regnskov

AFLYST - Frørup Rejsers førsteprioritet er vores gæsters og medarbejderes sikkerhed og for at sikre størst mulig tryghed og ro for alle, har vi taget beslutningen om at aflyse denne tur.

 

Søndag d. 19. april, Randers Regnskov

Man behøver ikke at rejse til fjerne lande for at opleve de mange lyde og det rige dyreliv, der findes i regnskoven. Det er nok bare at hoppe ombord på en bus, og – vupti – efter få timers kørsel kan man træde indenfor i en helt anden verden i Randers Regnskov. Her kan man gå på opdagelse i regnskoven og møde alt fra små, arbejdsomme myrer til syngende gibbonaber og store fredelige søkøer. I Slangetemplet kan man gå rundt blandt fritlevende slanger, og i jaguaranlægget kan man være heldig at se de to jaguarer tage en svømmetur i poolen.

I Danmarksparken kan man hilse på danske frilandsdyr, og børnene kan boltre sig på den store legeplads. Randers Regnskov har i alt tre kupler, hvor man finder dyr fra hhv. Sydamerika, Afrika og Asien. Man kan bl.a. gå rundt blandt dovendyr, de store sporeskildpadder og farverige fugle. Men det er ikke kun dyrene, der gør oplevelsen mindeværdig. Omgivelserne er med til at fuldende besøget. Udforsk grotterne og templerne i Sydamerika, gå ad snørklede stier og kryds vandløb i Afrika, og i Asien kan vi beundre kæmpestatuerne, mens vandfaldet bruser i baggrunden.

Vi har ca. 4 timer på egen hånd til at rejse rundt i alverdens regnskove. Det er muligt enten at købe mad i Randers Regnskovs café eller spise medbragt frokost.

 

Pris pr. person inkl. entré …………………………… kr. 550,-             Børn t.o.m. 11 år …………………………… kr. 490,-

 

Opsamling C, men 1 time senere - Hjemkomst i Odense ca. kl. 18:00

 

OPSAMLING

C

Svendborg v. Ærøfærgen

06.00

Ringe v. p-pladsen v. OK-tanken

06.30

Odense, Dannebrogsgade

07.00

Årup, p-plads v. motorvej afk. 55

07.30

Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)

07.45