Foto: Elektroll

Foto: Elektroll

Foto: Wolkenkratzer

Foto: Wolkenkratzer

Rhinen i Tyskland

Rhinen, 5 dage. Ring for pris.

En herlig rejse til vinbyen, Assmannshausen, som er kendt for sine gode rødvine. En dejlig by, som ligger med stejle vinmarker umiddelbart bag sig, og en herlig udsigt over Rhinen. Vi bor på Rheinhotels Germania og Lamm med gæstehus. Begge med elevator, restaurant og fortovs- terrasse med udsigt over Rhinen. Vi indkvarteres på dobbeltværelser med bad/toilet, tv og telefon, og vi får en god forplejning.
 
1. dag

Når opsamling er slut køres over grænsen, og med passende ophold undervejs køres turen sydpå gennem Hamborg og forbi Hannover og Frankfurt. Ankomst i Assmannshausen til sen aftensmad, og dernæst indkvartering.
 
Udflugter

En spændende bus og sejltur, hvor vi sejler fra Assmannshausen forbi den sagnomspundne klippe Lorelei til St. Goarshausen, hvor bussen venter for at køre os op på Lorelei. Derfra til det berømte Niederwalddenkmal, Germania, hvorfra der er en storslået udsigt over Rhinen, og hvorfra man har mulighed for at tage med svævebanen ned til byen.
En heldagstur til det berømte punkt Deutsches Eck, hvor floderne Mosel og Rhinen løber sammen, og op langs Mosel til den gamle middelalderby Cochem,
en dejlig handelsby med smalle stræder og gyder. Herfra ind over de smukke Hunsrückbjerge tilbage til Rhinen.
 
En byrundtur til Rüdesheim med besøg i Weinbrandfabrikken Asbach Uralts besøgscenter. Drosselgasse skal vi også opleve ligesom det spændende St. Hildegard Kloster, som ligger midt i klostrets egne vinmarker.
Der arrangeres en festlig aftentur med musik og dans, ligesom der bliver mulighed for en rigtig hyggelig aften med vinsmagning.
 
5. dag

Efter tidlig morgenmad kører vi tilbage til Danmark med passende pauser undervejs. Efter ophold ved Fleggaard indkøbscenter, køres til vores hjemby.
  
Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftenbuffet 1. dag og sluttende med morgenbuffet sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!