Schackenborg Slot

AFLYST - Frørup Rejsers førsteprioritet er vores gæsters og medarbejderes sikkerhed og for at sikre størst mulig tryghed og ro for alle, har vi taget beslutningen om at aflyse denne tur.

 

Søndag d. 10. maj, Rundvisning på Schackenborg Slot

Ved du, hvem Sølvarmen er? Eller Den onde Grevinde? Tag med til Sønderjylland, og hør om Schackenborg Slots lange historie og mange fornemme og sprudlende beboere. Her har boet både en Ribebisp, en krigshelt og medlemmer af kongehuset, og når man går rundt i de flotte sale og fine stuer, træder man i fodspor, der går 1000 år tilbage i tiden.

Efter en lækker frokost på Centralhotellet i Løgumkloster mødes vi med en guide, der viser os rundt på Schackenborg Slot. Trods flere ombygninger gennem tiden er mange rum, og ikke mindst udsmykninger, blevet bevaret. Guiden fortæller historien om krig og kærlighed, bondeplagere og visionære mænd. Vi skal også se den imponerende slotshave. Den har haft mange forskellige udtryk i tidens løb, men Prins Joachim har ført en stor del af haven tilbage til dens originale udtryk.

Vores besøg i Sønderjylland slutter ved Møgeltønder Kirke. Her er det muligt at købe en kop kaffe fra bussen og nyde de idylliske omgivelser ved kirken. Hvis tiden tillader det, kan man også gå en tur i Slotsgaden og se de røde murstenshuse med småsprossede vinduer, inden vi vender tilbage til Fyn.

 

Pris pr. person inkl. 2-retters middag og rundvisning på Schackenborg Slot og i slotshaven ………… kr. 690,-

 

Opsamling C, men 1 time senere - Hjemkomst i Odense ca. kl. 18:30

 

OPSAMLINGSRUTE

 

Svendborg v. Ærøfærgen

07.30

Ringe v. p-pladsen v. OK-tanken

08.00

Odense, Dannebrogsgade

08.30

Årup, p-plads v. motorvej afk. 55

09.00

Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)

09.15