Slesvig, Tyskland - Mode, vin og wellness weekend

AFLYST - Frørup Rejsers førsteprioritet er vores gæsters og medarbejderes sikkerhed og for at sikre størst mulig tryghed og ro for alle, har vi taget beslutningen om at aflyse denne rejse.

Mode, vin og wellness weekend i Slesvig fra d. 20/3 til d. 22/3-2020

Så går turen til den anden side af grænsen. Vi starter med at køre til det storslåede Designer Outlet i Neumünster. Der er over 120 forretninger med masser af gode tilbud, så mon ikke du kan finde lige det du mangler, eller det du ikke vidste, at du manglede. Der er afsat 3 timer til shopping. Efter Neumünster går turen til Hotel Waldschlösschen og du kan nu indkvarteres på dit/jeres værelser.

Lørdag starter med stor morgenbuffet, og så er der ellers rig mulighed for at benytte wellnessområdet ”GartenSpa”. Her kan du bl.a. prøve den udendørs russisk sauna, et udvalg af dampbade, saunaer og spabad, samt det lille motionsrum. Derudover findes også et væld af behandlinger, man kan tilkøbe.

De, som ikke ønsker at benytte hotellets faciliteter, kan, hvis der er tilslutning nok, køre med bussen t/r til Glücksborg Slot (entré 8 €) eller ind til Flensborg centrum. Begge steder går man rundt på egen hånd og har masser af tid til at gå på opdagelse.

Lørdag aften mødes alle til en dejlig hyggelig aften med stor aftenbuffet inkl. et glas bobler til velkomst og efterfølgende 4 timer med fri vin, øl, sodavand og vand i karafler.

Søndag er der igen stor morgenbuffet, inden der er udtjekning fra hotellet. Før vi kører over grænsen til Danmark, holder vi ind ved en af grænsebutikkerne, så der kan købes lidt lækkert med hjem.

 

Pris pr. person.................. kr. 2.675,-                                 Tillæg for eneværelse ……. kr. 690,-

 

Tilmelding til kontoret senest d. 21-02-2020 (efter denne dato forhør om pladser).

 

Inkl. i turen er:

  • Transport
  • 2 x overnatning
  • 1 x flaske vand på værelset (0,7 l)
  • 2 x morgenbuffet
  • 1 x aftenbuffet med 1 glas bobler og 4 timer fri vin, øl, sodavand og vand i karafler.
  • Fri afbenyttelse af wellnessområdet ”GartenSpa“, der ligger badekåbe, håndklæde og tøfler på værelset, til brug på hotellet.

 

Ikke inkl. i prisen:

  • Entreer
  • Frokost

 

Opsamlingsture: 1

 

OPSAMLINGSRUTE

1

Svendborg v. Ærøfærgen

06.05

Ringe v. p-plads v. OK-tanken

06:30

Odense, Dannebrogsgade

07:00

Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)

07:45

Fredericia Banegård Øst

07:55

Kolding samkørselsplads afk. 63 (Kokholm)

08:20

Haderslev v. Vojens afk. 68 (samkørselsplads Hammelev)

08:50

Aabenraa N v. afk. 70 pendlerpark v. Circle K

09:15