Wolin, Polen

Wolin, Polen – 5 dage - d. 20.-24. juli 2020

 

At bo i byen Miedzyzdroje på Polens største ø, Wolin, er som at tage på ferie sydpå. Vi bor på Hotel Marina, som ligger lige overfor gågaden, der er fyldt med restauranter, barer og butikker. De ligger hele vejen op til den store mole og den hvide sandstrand, som ligger lige ud til Østersøen.

Dag 1: Turen går ned gennem Tyskland og over grænsen til Polen, hvor Miedzyzdroje ligger ca. 25 km inde i det nordlige Polen. Efter en smuk køretur, afslutter vi dagen med at spise aftensmad på hotellet.
Dag 2: Vi starter dagen med en spændende togtur op til molen for at tage en dejlig afslappende sejltur t/r til Bansin på 3 timer. Når vi kommer tilbage, vil der være tid til en hyggelig byrundtur i vores værtsby, hvor vi bl.a. skal se ”Walk of Fame”, som er en smuk park, hvor man kan finde de kendte håndaftryk i messing. Der vil være tid til, at man på egen hånd kan komme rundt og opleve de lokale butikker og holde en god pause. De som har lyst, kan desuden besøge byens vokskabinet og det naturhistoriske museum, der bestemt er et besøg værd. Kun 2 km fra hotellet ligger en miniaturepark, og for de fiskeinteresserede er der et oceanarium kun 500 m væk.

Dag 3: Vi kører en tur til Jomsborg og oplever at gå tilbage i tiden, når vi besøger den gamle vikingeby i byen Wolin. Derefter går turen til Swinemünde med den 14 km lange strandpromenade og dejlige sandstrande. Der er mulighed for at tage en hestevognstur rundt i byen. Herfra går turen til det berømte og uendelige grænsemarked. Der er mulighed for at købe frokost begge steder.

Dag 4: Hjemrejse efter morgenmaden med passende pauser undervejs. Vi gør et holdt ved Fleggaard, inden vi kører det sidste stykke hjem.


Pris pr. pers. kr.  3.950,-              - 
Tillæg for eneværelse kr. 840,-
 

Inkl. i prisen: Al kørsel, udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance og moms.


Ikke inkl. i prisen: Entréer, tog, sejltur, frokoster og drikkevarer.

 

Opsamlingsrute: 1